22.4.2012

The Flog (Geek & Sundry)

Felicia Dayn The Flog on ihastuttava, viikoittain ilmestyvä videoblogi, joka on osa Geek & Sundry Youtube -kanavaa. Geek & Sundry yhteisö kuvailee itseään seuraavasti: "(We) bring you a diverse line-up featuring the very best of indie geek culture!"

Felicia Day on näyttelijä ja tuttu mm. The Guild  ja Dr. Horreble's Sing-along Blog (pääosissa myös Neil Patrick Harris ja Nathan Fillion) -nettisarjoista. Day täyttää mielestäni hyvin Manic Pixie Dream Girl -nimikkeen ominaisuudet (à la Zoooooey Deschanel), olematta silti ärsyttävä. The Flog on suorastaan suloinen!



Vajaan 10 minuutin pituiset jaksot sisältävät aina Felician sen hetken viisi suosikkiasiaa ja toisessa osiossa aihe on täysin vapaa. Nettiblogia on ilmestynyt vasta kolme jaksoa, mutta aiheina on ollut sepän työ, sepelvaltimotaudin aiheuttavan piirakan valmistaminen ja hauskimmassa osiossa (tähän mennessä) jaksossa 2 Falicia pelasi veljensä kanssa vanhoja videopelejä, jotka sisarusten vanhemmat olivat kieltäneet näiden lapsuudessa.

Uusi jakso ilmestyy aina maanantaisin. You're welcome!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews